Raklapmagasító

Raklapmagasító állapot: Új raklapmagasító és Használt raklapmagasító
Raklapmagasító keret magassága: 100-400 mm
Raklapmagasító standard mérete: 800×1200
Raklapmagasító alapanyaga: FenyőA raklapmagasító megvédi az árut a raklapokon történő szállítás és raktározás során, köszönhetően a masszív kialakításának. A raklapmagasító keret lehetővé teszi, hogy a raklap rakodóterületét jobban ki lehessen használni. Minden raklapmagasító keret hőkezelt, és megfelel az IPPC 15 szabvány követelményeinek.
Raklapmagasító keret eladás

  Raklapmagasító
  Kép Tipus Méret Ajánlatkérés

  Új raklapmagasító

  800 × 1200 × 200 mm

  Újszerű raklapmagasító

  800 × 1200 × 200 mm

  Használt raklapmagasító

  800 × 1200 × 200 mm

  Adatlap

   

   

  Raklapmagasító

  Napjainkban már számos különböző anyagból készült, eltérő méretű és kivitelű raklap található meg a világpiacon. Kivitelt tekintve, az úgynevezett EUR raklapok a legelterjedtebbek. Anyag szempontjából a fa raklapok a legnépszerűbbek, de műanyag, papír, vagy alumínium megoldások szintén elérhetőek, melyek más és más ipari területeken való alkalmazásra a legmegfelelőbbek.

  Amennyiben egyedi igényei megkövetelik, a raklapok mellé beszerezhet raklapmagasítókat is. Ezek masszív kialakításuk segítségével megvédik a raklapon lévő árut annak szállítása és raktározása során. Mi több, lehetővé teszik a raklap rakodóterületének maximális kihasználását, így az áruszállítás és tárolás költséghatékonyabbá tehető. A Pallet Solution Kft. által forgalmazott raklapmagasító keretek 800 x 1200 mm-es méretűek, 100-400 mm magasak. Minden termék hőkezelésen esett át, és megfelel az IPPC 15 szabványnak. A raklapmagasítók hosszú élettartamra tervezettek, tartós kivitelűek, strapabíró, erős szerkezetűek. Használaton kívül összecsukhatóak, könnyen, tetszőleges számban egymásra pakolhatóak, így kevés helyet foglalnak és egyszerűen tárolhatóak. Weboldalunk kínálatában új és használt állapotban is elérhetőek.

  Raklapmagasítók mellett, Pallet Solution Kft. kínálatában új és használt EUR/EPAL raklapok, egyutas és Düsseldorf raklapok, raklap fedelek és gitterboxok is rendelkezésre állnak. A raklap és gitterbox adásvételen és bérlésen kívül, kedvező áron vállalunk raklap javítást is. Cégünk több évtizedes piaci jelenléttel, nemzetközi partnerhálózattal és országosan 20 raktárbázissal rendelkezik.

  Tekintse meg termékeinket és keressen minket bizalommal! Szükség esetén egyedi igényeit is készséggel kiszolgáljuk!