Használt EUR raklap

Használt eur raklapok mérete: 800 x 1.200 mm
Használt eur raklap magassága: 144 mm
Használt eur raklap max teherbírása: 1500 kg

Főbb használt raklap kategóriák:

 • Újszerű EUR raklap (Szín: fehér/sárga, Állapot: sérülés- és szennyeződésmentes)
 • Export szürke EUR raklap (Szín: szürke és sárga, Állapot: javított, szennyeződésmentes)
 • Gyenge szürke EUR raklap (Szín: szürke és fekete, Állapot: javított és válogatott)
Újszerű EUR raklap eladó

  Használt EUR raklap
  Kép Tipus Méret Ajánlatkérés

  Újszerű EUR raklap

  800 × 1200 × 144 mm

  Export Szürke EUR raklap

  800 × 1200 × 144 mm

  Gyenge Szürke EUR raklap

  800 × 1200 × 144 mm

  Adatlap

   

   

  Használt EUR raklap

  Az 1960-as évekig, raklapok számos fajtája volt forgalomban. Ebben az időszakban vezették be az úgynevezett EUR raklapot, a vasúti szállítás megkönnyítésének érdekében. Ez az egységes raklap típus mára már az egyik legleterjedtebb változattá vált, jelenleg akár 500 millió is forgalomban lehet belőle a világon.

  Az EUR raklapok könnyen beazonosíthatók, egy EUR felirat segítségével, amely a talpukon kapott helyet. Ezek a termékek strapabírók, és annak köszönhetően, hogy száraz fából készülnek, a felhasználóknak nem kell gombásodástól és penészedéstől tartaniuk. Raklap vásárlás előtt álló vállalkozóknak mindenképpen érdemes szem előtt tartaniuk, hogy az EPAL Euro és az UIC/EUR raklapok egymással való cserélhetősége hamarosan megszűnik, az átmeneti időszak végeztével. A 2017 februárjának végéig legyártott UIC/EUR raklapok már csak 2021 december 31-ig cserélhetőek egymással.

  A Pallet Solution Kft. kínálatában változatos használtsági fokon érhetőek el használt EUR raklapok. Ezeknek a mérete 800 mm X 1200 mm X 144 mm. A használt EUR raklapok maximális teherbírása 1500 kg. Cégünk kínálatában a következő használtsági kategóriákban érhetőek el EUR raklapok:

   • Újszerű EUR raklap: sérülés-és szennyeződésmentes állapotban kínáljuk eladásra. A használt EUR raklap színe fehér vagy sárga.
   • Export szürke EUR raklap: színe szürke és sárga, de javított és szennyeződésmentes állapotban áll ügyfeleink rendelkezésére.
   • Gyenge szürke EUR raklap: ennek a használt EUR raklapnak a színe már szürke és fekete, de javított és válogatott állapotban érhető el vevőink számára.

  A Pallet Solution Kft. nemzetközi partnerhálózatának és az országban található húsz raktárbázisának köszönhetően rugalmasan képes kiszolgálni ügyfelei egyedi elvárásait. Vállalatunk közel 20 éves hagyománnyal rendelkezik a piacon, így felgyülemlett tapasztalataira építve hatékony módszereket dolgozott ki arra, hogy gyorsan és hatékonyan reagáljon megbízói igényeire. Termékpalettánkban nem csak új vagy használt EUR raklapokat, hanem egyutas és Düsseldorf raklapokat, raklap fedeleket, raklapmagasítókat és gitterboxokat is kínálunk eladásra. Mindezek mellett raklapjavítást is vállalunk, hiszen hivatalos EPAL javítói engedéllyel rendelkezünk.

  Lépjen kapcsolatba velünk még ma, és mi 24 órán belül megszervezzük a raklapok elszállítását és cseréjét!