Gitterbox

Gitterbox állapota: Új és Használt
Gitterbox belső mérete: 1.200x800x970
Gitterbox külső mérete: 1.240x835x970
Gitterbox súlya: 85 kg
Gitterbox max teherbírás: 1500 kg:
Gitterbox gyártási standard: UIC-435-3, DIN 15 155

Biztonságos áruszállítás elengedhetetlen tartozéka a Gitterbox. A Pallet Solution kínálatában szerepel az új és használt Gitterbox is. Cégünknél lehetőség van gitterbox bérlésre is

Új vagy használt Gitterbox

  Gitterbox
  Kép Tipus Méret Ajánlatkérés

  Új gitterbox

  800 × 1200 × 970 mm

  Használt gitterbox

  800 × 1200 × 970 mm

  Adatlap

   

   

  Gitterbox

  A közúti és vasúti szállítás során egyaránt fontos a megfelelő szállító eszközök beszerzése, melyeket mindig az adott rakomány sajátosságainak függvényében kell kiválasztanunk. Weboldalunk széles kínálatában olyan szállító eszközök érhetőek el, mint az egyutas, a Düsseldorf illetve az új vagy használt EPAL / EUR raklapok. Ezeken kívül forgalmazunk raklapmagasítókat és fedeleket, valamint gitterboxokat is.

  Gitterbox alatt alapvetően egy rácsos rakodási eszközt, azaz egy olyan szállítódobozt értünk, amelynek segítségével a közúti és vasúti szállítás során egyaránt kifogástalan biztonságban tudhatjuk rakományunkat. Gibóként, drót kosárként, vagy rácsos raklapként is utalhatnak rá.

  A gitterboxoknak négy lába van, villástargoncával mind a négy oldalról felvehetőek, ennek köszönhetően könnyen rakodhatóak. A szabványos gibónak van egy félig lenyitható oldala is, melynek segítségével az áru egyszerűen pakolható be és ki.

  A gitterboxok három fő kialakításban érhetőek el: létezik hagyományos, összehajtható, valamint úgynevezett feles gitterbox is.
  Egy hagyományos gitterbox 1200 x 800 x 970 mm-es belső, és 1240 x 835 x 970 mm-es külső mérettel rendelkezik. A súlya 85 kg, maximális teherbírása pedig 1500 kg.
  Az összehajtható gitterbox méretében, és egyéb lényeges tulajdonságaiban megegyezik a hagyományos verzióval, azonban, ahogyan a nevéből is következik, használaton kívül össze lehet csukni. Ezzel, tárolása és üres állapotban történő szállítása nagymértékben egyszerűsödik, költséghatékonyabbá válik.
  A harmadik változat, az úgynevezett feles gitterbox, amely 1200 x 800 x 570 mm-es belső és 1240 x 835 x 570 mm-es külső mérettel rendelkezik, azaz fele olyan magas, mint a hagyományos. Ez a típus körülbelül 50 kg súlyú és 1000 kg-ig terhelhető. Két feles gitterboxot könnyedén betehetünk egy hagyományos változatú gibó helyére, így ezek mindig igényeinknek megfelelően cserélhetőek egymással, anélkül, hogy hasznos teret kellene feláldoznunk.

  Az igazán biztonságos áruszállításhoz elengedhetetlenek a gitterboxok. Kínálatunkban új és használt darabok is elérhetőek, valamint gitterbox bérlésre is lehetőséget biztosítunk.

   

  Miért minket válasszon?

  A Pallet Solution Kft. megközelítőleg 20 éve foglalkozik raklapok adásvételével, kereskedelmével, illetve gyártásával, raktáron lévő termékeinkre 24 órás kiszállítást vállalunk. Nemzetközi partnerhálózatunk segítségével bel- és külföldön is vállaljuk cégek (méretüktől, és a rendelt mennyiségtől függetlenül) logisztikai kiszolgálását, legyen szó raklap és gitterbox bérlésről vagy értékesítésről.