Rólunk

Raklap vásárlás Budapesten
Cégünk 15 éve foglalkozik a raklap készítésével és raklap adás vételével, kereskedelmével.  Budapest és Pest megyei raktárakkal és vidéki gyártóbázissal rendelkezünk, emellett a széleskörű partnerhálózatunknak köszönhetően bel- és külföldön vállaljuk cégek teljes körű raklap logisztikai kiszolgálását, legyen szó raklapok és gitterbox bérlésről  vagy értékesítésről.

Az általunk forgalmazott raklapok egyre jelentősebb részét értékesítjük külföldön, emellett a belföldi piacon is jelentős fejlődést értünk el és piacvezetők lettünk Magyarországon a használt raklapok piacán. Számos országban vagyunk jelen raklapjainkkal Nyugat Európától a Balkánig és több nemzetközi raklap logisztikai szolgáltató partnereként egyedi igényeket is ki tudunk szolgálni.

Amennyiben EUR raklapon exportálja termékeit és problémát jelent a raklapok begyűjtése és visszaszállítása, vegye fel velünk a kapcsolatot. A Pallet Solution Kft. egy nemzetközi raklap hálózat tagjaként az egész Európai Unió területén vállalja a raklapok visszagyűjtését, cseréjét és értékesítését.