Rólunk

Raklap vásárlás Budapesten
Cégünk közel 20 éve foglalkozik raklapok adásvételével, kereskedelmével, valamint gyártásával.  Raktáraink megtalálhatóak Budapesten és Pest megyében, emellett országosan 20 raktárbázisról szolgáljuk ki vevőinket. Vidéki gyártóbázisunknak és nemzetközi partnerhálózatunknak köszönhetően bel- és külföldön vállaljuk cégek raklap logisztikai kiszolgálását, legyen szó raklap és gitterbox bérlésről vagy értékesítésről.

Az általunk forgalmazott raklapok egyre jelentősebb részét értékesítjük külföldön, emellett a belföldi piacon is jelentős fejlődést értünk el és piacvezetők lettünk Magyarországon a használt raklapok és gitterboxok piacán. Számos országban vagyunk jelen raklapjainkkal Nyugat Európától a Balkánig és több nemzetközi raklap logisztikai szolgáltató partnereként egyedi igényeket is ki tudunk szolgálni.

Amennyiben EUR raklapon exportálja termékeit és problémát jelent a raklapok begyűjtése és visszaszállítása, vegye fel velünk a kapcsolatot. A Pallet Solution Kft. egy nemzetközi raklap hálózat tagjaként az egész Európai Unió területén vállalja a raklapok visszagyűjtését, cseréjét és értékesítését.

Tekintse meg termékeinket és keressen minket bizalommal!