Raklap készítés

A Pallet Solution Kft. immáron 20+ év alatt felgyülemlett piaci tapasztalatára építve foglalkozik raklapok és gitterboxok értékesítésével és bérbeadásával, valamint olyan szolgáltatások nyújtásával, mint az egyedi raklap készítés.

A logisztika alapját számos területen a raklapok jelentik, melyekből számtalan típus érhető el a piacon, anyagválasztás, kezelhetőség, teherbírás, vagy éppen méret szempontjából. Egyes vállalatok igényeit tökéletesen kielégíthetik a szabványos EUR/EPAL raklapok, mások számára azonban az egyedi raklap készítés jelenthet megoldást.

A legelterjedtebbek számító raklapok, azaz a szabványos EUR raklapok mérete 800 x 1200 x 144 mm, jellemző teherbírásuk pedig 1500 kg. Az olyan raklapokat, melyeket fából, de nem eszerint a szabvány szerint készülnek, egyutas raklapnak is szokás nevezni. Az ezekkel kapcsolatos vélemények negatívak voltak az iparágban, gyengébb minőségűnek, mindössze egy útra alkalmasnak tartották őket. Ezekre a feltételezésekre azonban a termékek újra és újra rácáfolnak. Az egyedi raklap készítés mellett döntők számára számos előnyt jelenthet a szolgáltatás igénybe vétele.

A Pallet Solution Kft. korszerű raklap készítési technológiájának és gépparkjának köszönhetően kiváló minőségű, bármilyen kialakítású, egyedi méretű raklapok legyártását tudja biztosítani ügyfelei számára. Ezek az egyedi raklapok hosszú életűek, azaz többszöri szállításra, vagy hosszabb ideig tartó tárolásra is tökéletesen alkalmasak. Kialakításuktól függően, teherbírásuk 400-1500 kg között mozoghat. A raklap készítés során kizárólag a legkiválóbb alapanyagokat használjuk fel, és figyelembe vesszük ügyfeleink egyedi igényeit annak érdekében, hogy maximális elégedettségüket garantálhassuk.

Amennyiben Ön is rövid időn belül szeretne minőségi, egyedi méretű raklapokhoz jutni, vegye igénybe a Pallet Solution Kft. raklap készítési szolgáltatását! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és mi rövid időn belül felkeressük Önt árajánlatunkkal!

 

Comments are closed