Miért válasszon minket?

Kiszállítás 24 órán belül

Raktáron lévő termékeinket 24 órán belül, a megrendelést követő nap folyamán, kiszállítjuk önnek! A megrendelése leadása előtt érdeklődjön a szabad raktárkészletünkről.

Ellátási Biztonság

Központba kell helyezni az ellátás biztonságát a termékek beszerzésénél!  A cél a kockázat csökkentése, valamint az ellátás rövid vagy hosszű távú megoldása. Fontos eszközei az ellátási biztonságnak a piaci kockázat elemzése, szállítói kör bővítése, biztonsági készlet létrehozása és  fenntartásának biztosítása, az igények előrejelezhetőségének biztosítása.

Hivatalos EPAL Javítóengedély

A Pallet Solution kft. EPAL javítói engedéllyel rendelkezők nemzetközi egyesülete tagja.

15 év tapasztalat

Cégünk 15 éve foglalkozik a raklapok gyártásával és kereskedelmével.  Budapest és Pest megyei raktárakkal és vidéki gyártóbázissal rendelkezünk, emellett a széleskörű partnerhálózatunknak köszönhetően bel- és külföldön vállaljuk cégek teljes körű raklap logisztikai kiszolgálását. Évente mintegy 700 ezer raklapot forgalmazunk, ebből 400 ezer saját gyártásban és 300 ezer raklap importból kerül forgalomba. A FMCG-szektorbeli partnereink a tavalyi évben 300 ezer raklapot vásároltak. Ez a szám az év végéig várhatóan 10-15 százalékkal fog növekedni.

Komplex raklap logisztika

Termelő és szolgáltató cégek életében a raklapmenedzselés összetett logisztikát igényel, aminek az elhanyagolása, a nem megfelelő új és használt raklapok használata, a nem megfelelő raklapbeszállító kiválasztása, a költségek radikális növekedését vonhatja maga után. Hosszútávon akár a vevők elvesztését is jelentheti, ami a raklap és a rajta lévő áru árarányához képest jelentős érvágás minden cég életében.

Amennyiben EUR/EPAL raklapon exportálja termékeit és problémát jelent a raklapok begyűjtése és visszaszállítása, vegye fel velünk a kapcsolatot. A Pallet Solution Kft. egy nemzetközi raklap hálózat tagjaként az egész Európai Unió területén vállalja a komplett raklap logisztikát, raklapok visszagyűjtését, cseréjét és értékesítését.

Comments are closed